КП БСП ЗА БЪЛГАРИЯ регистрира листата в 7 МИР - Габрово

Топ новина!
 Листата на  КП БСП ЗА БЪЛГАРИЯ след официалната й регистрация в РИК - Габрово е в следния състав:

1. Драгомир Стойнев е завършил Сорбоната и Френското училище за висши кадри и политици ENA. Министър на икономиката и енергетиката, отговарящ и за ресор „Туризъм“, в периода 2013-2014 г. Народен представител в няколко парламента. Вносител на десетки социални и икономически законопроекти. Икономически съветник на премиера Сергей Станишев и един от авторите на икономическите доклади, изработвани в мандата на президента Георги Първанов. Бил е Председател на Комисията по социална политика и Председател на Комисията по европейски въпроси и контрол на европейските фондове, както и Председател на групата за приятелство България-Франция.
2. Валери Митов е роден в Габрово. Средното си образование завършва в ПМГ „Акад. Иван Гюзелев” Габрово, а висше – в ПУ „Паисий Хилендарски”, специалност „Бизнес информационни технологии” – бакалавър и „Бизнес информатика с английски език” – магистър. Член на Националния съвет на БСП и областен председател на БСП Габрово.
3. Желязко Великов, родом от Дряново, работи в община Дряново като експерт в сектор социална дейност и туризъм. Председател и основател на най-голямото туристическо дружество в България – СТД „ЛУДИТЕ МЕЧКИ“. Завършил е висше образование – бакалавърска степен Български език и история и магистърска степен – Културно – историческо наследство, областен координатор на Младежко обединение на БСП Габрово.
4. Станимир Стойчев, завършил Аграрния университет в Пловдив, общински съветник в Община Севлиево, председател на комисията по Земеделие и гори. Председател на БСП в Севлиево. Притежава богат опит в сферата на селското стопанство и неправителствените организации. Изучавал и развивал поминъка на своите родители, свързан със земеделието. Ръководи успешно собствено земеделско стопанство. Семеен с едно дете.
5. Диляна Митева е от Трявна, завършила Медицински колеж към Медицински университет – Пловдив – специалност рехабилитатор. Работи по специалността си. Председател на БСП в Трявна.
6. Иван Халачев е роден в Трявна, завършил Висше строително училище „Любен Каравелов“, специалност „Инженер строителство на сгради и съоръжения“. В момента работи като инвестиционен контрол в частна фирма.
7. Калоян Димитров е завършил Национален Военен Университет Бакалавър- Административна и информационна сигурност и Магистър- Връзки с обществеността в отбраната и сигурността. В момента е докторант специалност – Социална психология в СУ Св. Климент Охридски.
8. Пламен Обрешков – образование висше “Стопанско Управление”. Председател на УС на ФК ”Локомотив 1927” Дряново, треньор в Детско – юношеската школа на Дряновския футболен отбор. Дълги години активно развива младежките дейности на територията на област Габрово.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Областта

Към началото

Следвай ни