„Копакабана“ е аут, „Карата“ ауто и „Шести участък“ продължават напред

Топ новина! Kopakabanaa-е-aut,--Karataa-auto-i--Shеsti-uchastakk-prodalzhavat-naprеd
VIKI_2.jpg
Два зрелищни двубоя предложи третият ден от елиминационната фаза в XXVII-я турнир по футбол на малки врати за Купата на Община Габрово. Неочаквано поражение на 1/8 финалите претърпя миналогодишният финалист в надпреварата „Копакабана“.

Климент Велев и съотборниците му отстъпиха пред младите момчета от „Карата ауто“. Срещата премина на много високи обороти, предложи доста положения и чудесни спасявания на двамата вратари Станислав Станчев и Иван Петров. Само един гол направи разликата в този напълно равностоен двубой. Той падна шест минути преди края и беше реализиран от Веско Караколев.

На четвъртфиналите „Карата ауто“ ще срещне състава на „Виктория“. Мачът ще бъде следващия понеделник от 18 часа.

Не по-малко интригуващ осминафинален двубой направиха и отборите на „Шести участък“ и „ФК Старо село 777“. След страхотна битка, нито един от двата отбора не успя да вземе аванс през първите 20 минути. След почивката обаче екс шампиона в турнира „Шести участък“ стигна до три безответни попадения. Ерхан Джаферов разпечата вратата на пазилия отлично до този момент Радомир Николов. Играчите на „ФК Старо село 777“ тръгнаха по-смело напред в търсене на изравняването и получиха още два гола в края. Ивайло Илиев покачи на 2:0 в 34-та минута, а Антон Симеонов оформи крайното 3:0 в полза на „Шести участък“.

В битка за място на полуфинал тимът от едноименния габровски квартал ще спори с отбора на „Балкан“ (Плачковци). И този мач ще бъде в понеделник, 4-ти февруари, от 19 часа.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Футбол

Към началото

Следвай ни