Кирил Добрев избра промяната, младите хора в Габрово и секция 22, гласува преференциално

<p>„Гласувам за промяната в Габрово. Гласувам за младите хора тук“,
Кирил Добрев избра промяната,

„Гласувам за промяната в Габрово. Гласувам за младите хора тук“, заяви вчера пред училище „Св. Св. Кирил и Методий“ в Габрово водачът на листата на Коалиция “БСП Лява България” за 7-ми многомандатен Габровски избират

Той бе дошъл да упражни правото си на глас в 22-ра секция – избрана неслучайно, тъй като под същия номер е вписана в бюлетините за гласуване Коалиция “БСП лява България”.

„Аз съм човек, който си спазва обещанията и държи на думата си – обясни Кирил Добрев. С това той потвърди намерението си, дадено на предизборно мероприятие в Севлиево, да упражни правото си на преференция в полза на друг кандидат от неговата листата. „ В тая кампания всички се раздадоха, но имаше един неуморен човек, към който изпитвам истински симпатии“. По-късно неофициално стана ясно, че Кирил Добрев има предвид третата в листата на Коалиция “БСП лява България” - севлиевката Петинка Михайлова. 

„В този хубав слънчев ден призовавам първо всички габровци да излязат да гласуват – обясни водачът. - Който не гласува, после няма право да критикува.“ По отношение на преференциалното гласуване Добрев допълни, че е един от хората, които са подкрепили този избирателен кодекс и че винаги е бил привърженик на мажоритарния вот. “Освен партии, зад които се крият политиците, трябва да има лица, физиономии, които да носят реална отговорност”, уточни водачът на социалистите.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Областта

Към началото

Следвай ни