Керамичният завод към „Идеал Стандарт-Видима“ произведе 45-милионното си изделие

Топ новина! Kеramichniiat-zavod-kam--Idеal-Standart-Vidimaa-proizvеdе-45-milionnoto-si-izdеliе
45-ilionno-izdelie-ISV.jpg

„На 15 януари, точно в 01:02 ч. произведохме 45-милионното изделие – казанче модел Т 4274 (J5229) серия Tempo“ – се похвалиха работниците от Екип Б, ПЛ 9, 10 – зона след сушене, с ръководител Недялка Георгиева.

 „На 15 януари, точно в 01:02 ч. произведохме 45-милионното изделие – казанче модел Т 4274 (J5229) серия Tempo“ – се похвалиха работниците от Екип Б, ПЛ 9, 10 – зона след сушене, с ръководител Недялка Георгиева. От завода информираха още, че ще дарят 45-милионното изделие отново на Историческия музей в Севлиево, но след като направят пълен ремонт на санитарните помещения в сградата на Архитектурно-възрожденски комплекс „Дандолови къщи“.

По този повод директорът на Историческия музей вСевлиево Найден Петров заяви: „Историческият музей в Севлиево е институция с 65-годишна история и разполага с три основни сгради за своите експозиции и своеобразен музей на открито „Ранновизантийска и средновековна крепост Хоталич“. Поддържането на музейните обекти изисква грижи и средства, затова ние сме изключително благодарни за предоставената ни от „Идеал Стандарт – Видима“ АД помощ. През 2016 г. ръководството на завода за керамика направи като дарение ремонта на санитарното помещение в Хаджистояновото училище, където са разположени постоянните ни експозиции „Археология“ и „Възраждане“. Сега сме приятно изненадани, че отново сме избрани.

За удобство на посетителите и екипа на музея, ще бъде извършен ремонт в Архитектурно-възрожденски комплекс „Дандолови къщи“, където съхраняваме етнографските експозиции. Благодарим сърдечно за вашата съпричастност и разбиране! Желаем ви успех!“ 45-милионното изделие е определено чрез специално активиран брояч в баркод системата на завода за керамика, чрез който може да се проследи пътя на всяки продукт в поцеса на неговатга издработка. Благодарение на тази система се знае точно кои са хората, които са изработили 45-милионното изделие, а именно екип Б на ПЛ 9, 10 – зона след сушене с ръководител Недялка Георгиева. На снимката: Екип Б, ПЛ 9, 10 – зона след сушене, с ръководител Недялка Георгиева с милионното изделие

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото