Глинени глави - образователно ателие за възрастни / за пораснали деца – вместо възрастни

Водеща!
Glinеni-glavi---obrazovatеlno-atеliе-za-vazrastni-/-za-porasnali-dеtsa---vmеsto-vazrastni
По-малко от месец преди закриването на изложбата „Светът според Тодор Цонев“ Музеят на хумора и сатирата кани своите по-възрастните почитатели и притежателите на членски карти „Приятели на хумора” на творческо ателие „Глинени глави”.
На 10 март от 11:00 те ще имат възможността да се пренесат в света на художника и да научат повече за творчеството му.

Участниците в ателието ще опознаят и творят с пластичния и много приятен за работа материал глина, с който художникът е създал стотици малки сатирични пластики. Ще научат повече за възможните техники на работа с този материал. Те ще бъдат насърчени да направят сатиричен автопортрет от глина. Материалите са осигурени от Музея.

През празничните и почивните дни в Музея на хумора и сатирата се проведе и още едно събитие, посветено на емблематичната изложба „Светът според Тодор Цонев“ - семеен музеен маратон. Целият екип изразява своята благодарност към всички, които избраха да ни посетят.

В маратона се включиха 40 семейства от цяла България. След жребий, изтеглен от Маргарита Доровска - директор на Музея, на 5 март, голямата награда - семейна членска карта „Приятели на Хумора” – получи габровско семейството, а късметлийката е на една година и половина и се казва Дария Шепелева. 

Коментирай!

За да коментирате, влезте в профила си или се регистрирйте. Ако нямате регистрация, може да се регистрирате тук. Можете директно да коментирате чрез профила си във Facebook.

0 коментара

Към началото
  1. Още от Култура

Календар

ПОН ВТО СРД ЧЕТ ПЕТ СЪБ НЕД

Адрес "100 вести"

И това го има"

Виц на деня