Гл. инсп. Цветомир Цонков стана шеф на севлиевската полиция


Със снимка!

	Главен инспектор Цветомир Цонков е назначен на длъжност началник
Гл. инсп. Цветомир Цонков стана шеф на севлиевската полиция
Със снимка! Главен инспектор Цветомир Цонков е назначен на длъжност началник на Районното управление „Полиция“ в Севлиево. Досега той изпълняваше длъжността временно. Заповедта на министъра на вътрешните работи за назначаването му е с дата 15 май т.

РУЖА ЛЮБЕНОВА



Със снимка!



Главен инспектор Цветомир Цонков е назначен на длъжност началник на Районното управление „Полиция“ в Севлиево. Досега той изпълняваше длъжността временно. Заповедта на министъра на вътрешните работи за назначаването му е с дата 15 май т. г., съобщиха вчера от Областната дирекция на МВР в Габрово.

Гл. инсп. Цветомир Цонков Цонков е роден на 17.07.1973 г. в Севлиево. Завършил е висше образование във ВТУ “Св. Св. Кирил и Методий”. В системата на МВР постъпва през 1999 г. Последователно е преминал през длъжностите разузнавач, началник на група и началник на сектор „Криминална полиция“ в Районно управление – Севлиево при ОДМВР – Габрово. През месец ноември 2016 г. временно бе преназначен на длъжността началник на Районно управление – Севлиево при ОДМВР – Габрово. Гл. Инсп. Цонков е семеен, с двама сина.

Ще припомним, че приемният ден на шефа на севлшиевската полиция е във вторник, от 14 до 16 часа.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Закон и ред

Към началото

Следвай ни