Две любовни истории от Габрово в „Наистина любов”

<p>Екипът на най-новото шоу по bTV „Наистина любов“ с водещ
Две любовни истории от Габрово

Екипът на най-новото шоу по bTV „Наистина любов“ с водещ Миро пристигна в Габрово в четвъртък. Популярното предаване снима две истински габровски любовни истории.

Първата любовна емоция е насочена към млад мъж, пристигнал в Габрово да строи подпорната стена на крайбрежната улица „Софроний Врачански“ в центъра на града. Автор на посланието е девойка от София. Самотна без любимия, тя е намерила начин чрез предаването на Миро и чрез една смешна плюшена играчка да му напомни за чувствата си и за най-доброто - че някой някъде го мисли и го чака. Ах, тази подпорна габровска стена, дано да стане по-бързо, за да се върне момчето при момичето си! 
Другото емоционално признание в „Наистина любов“ е на семейна двойка от квартал Баждар. Преди време мъжът - технически ръководител на строеж, претърпял инцидент. По време на работа паднал отвисоко, наранил се, минал през здравословни проблеми и трудно възстановяване. Чрез предаването „Наистина любов“ съпругата му пожелала да изрази чувствата си и да покаже, че нещастията са преодолими, когато съществува най-силната емоция - любовта.
Миро изказва най-топли чувства към габровци за отзивчивостта и съдействието им. С гордост спомена, че родът на майка му е от Габрово. Преди години дядо му - „корав и в същото време милостив към добрите люде балканджия“, се преселил в Добруджа за по-добър живот. Другият му дядо - по бащина линия, е български преселник от Румъния. Миро е роден в Добрич, но истински си възхищава на коравите и горди балканджии.
Само час по-късно трябваше да започне записът в студиото с участниците от Габрово. 
Кога обаче ще бъде излъчено самото предаване, още не е ясно. Единственото уточнение, което Миро направи, бе, че ще е през май.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни