Дряново готви голям турнир по стрийтбол

Водеща! Dryanovo-gotvi-golyam-turnir-po-striytbol
Дряново готви голям турнир по стрийтбол

На 25 и 26 август, последните почивни дни от месеца, в Дряново ще се проведе голям турнир по стрийтбол 3х3. Баскетболният празник се организира от Община Дряново, Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, групата „3х3 България“ и и вече обединения баскетболен клуб „Чардафон“.

Събитието е в чест на Международния ден на младежта, който светът почита на 12 август.
 Турнирът ще се проведе на игрището в спортен комплекс „Локомотив“, където според организаторите има „невероятни условия за игра, включително басейн за разхлаждане в горещите часове!“
 Очакванията са за сериозен брой участници. Предвидени са четири възрастови групи -  до 14 години, до 16, до 18 и над 18 години. В събота ще играят момчетата и момичетата до 18 години, а в неделя са срещите на мъжете и жените. Първите двубои за съответния ден ще започват в 9, 30 часа.
 Организаторите обещават за всички предметни награди, а за мъже над 18 години ще има и парични премии. Могат да участват и професионалисти, и любители.
 Габровци вече се насладиха на подобен турнир. От 13 до 15 юли на площад „Възраждане“, пред сградата на Община Габрово, се проведоха люти, но спортсменски баскетболни битки. А на 14 юли за първи път се проведе и турнирът за Купата на България по баскетбол на колички. Досега се организираха само състезания по баскетбол на колички.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Футбол

Към началото

Следвай ни