Допустимо ли е да има квартали без канализация в наши дни?

Богдан Иванов : „Не, разбира се. Канализация трябва да има
Допустимо ли е да има квартали
Богдан Иванов : „Не, разбира се. Канализация трябва да има абсолютно навсякъде и да бъде добре поддържана. Все пак живеем в по-различни и модерни времена и сме длъжни да се съобразяваме с това“.

 
Парашкева Илиева: „За голяма част от селата знам, че са без канализация, що се отнася до градовете, не съм сигурна дали съществуват такива квартали, които да имат същия проблем“.
...: „Мисля, че не е допустимо. Все пак претендираме, че сме модерно общество. Създават се технологии, които навлизат в ежедневието ни и съдейки по този факт, не смятам, че е редно квартали да са лишени от канализация“.
Ганка Григорова: „Не е допустимо да съществуват квартали без канализация, но за съжаление, реално има такива. Постоянно слушам по новините за такива случаи“.
Минчо Минчев: „Трудно ми е да си представя как може да има такива квартали. Това би било голяма излагация, живеем в XXI век, това е най-малкото, което трябва да бъде осигурено на народа“.
Тихомир Бъчваров: „Аз живея на село и там няма канализация. Смятам, че това не е редно. Най-лошото е , че поради липсата на канализация биват замърсени много водоеми и това вреди не само на околната среда, но и на хората“.
...: „В никакъв случай не трябва да има квартали без канализация. На мнение съм и че селата не бива да остават без такава, а за градовете не задължителоно просто. Живота без канализация би бил много труден в наши дни“.
Ганка Симеоновска: „Мисля, че не е редно. Не знам дали има изобщо квартали, които да са без канализация, но ако има такива е редно да се вземат някакви мерки, защото така живущите са подложени на всекидневни изпитания“.
Христина Василева: „Не, разбира се и не смятам, че това важи само за кварталите в градовете. Селата също не бива да остават без канализация, все пак там също живеят хора и те се нуждаят от улеснение“.
...: „Не е допустимо, но знам че в Габрово има няколко квартала лишени от канализация. Това причинява огромно неудобство на живущите в него затова трябва да се предприемат някакви мерки“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото