Детска вокална група „Дряновойсис” при НЧ „Развитие-1869” – Дряново отново сред най-добрите

Dtska-vokalna-grupa-Dryanovoysis-pri-NCh-Razviti-1869--Dryanovo-otnovo-srd-nay-dobrit
Детска вокална група „Дряновойсис” при НЧ „Развитие-1869” – Дряново отново сред най-добрите
В националния конкурс за млади изпълнители „Песенна палитра“- 2018 г. участваха около 320 деца на възраст от 4 до 18 години, като някои от тях се изявиха индивидуално, а други с група. Тази година в конкурса взеха участие 37 вокални формации от цялата страна.

В националния конкурс за млади изпълнители „Песенна палитра“- 2018 г. участваха около 320 деца на възраст от 4 до 18 години, като някои от тях се изявиха индивидуално, а други с група. Тази година в конкурса взеха участие 37 вокални формации от цялата страна. Лошото време не провали участието на децата в конкурса и те успяха да зарадват карловци и гостите със своите изпълнения.

На тазгодишното издание всички изпълнения бяха на български език! Конкурсът завърши с галаконцерт и награждаване. Специални гости на концерта бяха г-н Емил Христов- зам.-председател на Народното събрание и г-н Антон Минев – зам.-кмет на Община Карлово.

Жури в конкурса бяха утвърдени имена на музикалната сцена - Хайгашод Агасян, Светослав Лобошки, Румяна Иванова, Георги Янков и Нора Караиванова.      Диплом за принос във вокалното обучение и музикално-педагогическата дейност, както и за възпитанието и духовното развитие на децата на България получиха всички присъстващи-51 вокални педагози от цялата страна, на които се дължи успеха на всички тези талантливи деца. Сред тях е и ръководителят на ДВГ „Дряновойсис” Владимир Габров. Отличното представяне на дряновските момичета Мелиса Младенова, Александра Стайкова, Йоана Манева и Десислава Хаджитодорова им осигури третото място в конкурса.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Култура

Към началото