Черен шоколад за "За пълноценни мигове с музиката"

Lili-Ivanova
Лили Иванова

С букет от над 100 бели цветя и черен шоколад Лили Иванова постави начало на турнето си „За пълноценни мигове с музиката“.

Минути преди да излезе на сцената на пловдивската зала С.И.Л.А. вчера вечер, голямата ни изпълнителка получи букет от стилно аранжирани бели и бледо сини хортензии, орхидеи, рози, кали, кокичета и известното като цветето на страстта – цвете антуриум-фламинго. Единственият черен акцент обаче не беше цвете, а любимият на певицата черен шоколад от собствените марки на Лидл България – JD Gross и Fin Carre. Така веригата, която за поредна година е партньор на турнето на Лили Иванова, подари на певицата истински пълноценни мигове преди срещата й с пловдивската публика.

Близо 3 000 души слушаха на живо Лили Иванова в продължение на над 2 часа. Тя изпълни репертоара от най-новия си албум, както и емблематични свои песни като „За тебе бях“, „Този свят е жена“, „Присъда“ и любимата на публиката „Щурче“, при изпълнението на която слезе сред публиката. На сцената с нея бяха музикантите Ангел Дюлгеров, Огнян Енев, Веселин Веселинов-Еко, Орлин Цветанов, Росен Ватев и вокално трио ЛаТиДа.

Пловдив бе първият град, с който Лили Иванова откри своето национално турне. Следващите градове са Варна (20 март), Русе (22 март), Благоевград (16 април), Ботевград (18 април), Свиленград (10 май), Плевен (22 юни), Пловдив (28 юни) и три поредни дати в зала 1 на НДК в София (25, 26 и 27 октомври). Така в рамките на тазгодишното си турне голямата ни изпълнителка ще изнесе общо 11 концерта в 8 града в страната. Билетите за всички концерти вече са в продажба през мрежата на Eventim и онлайн.

Към партньорите на турнето тази година се включва и фирма Аполо (www.apolo.bg).

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Музика

Към началото