„Чардафон Б“ загуби от шампиона „Хебър“ за Купата на ББЛ

Топ новина! Za-treta-poredna-godina-„CHardafon-B“-tryabvashe-da-igrae-sreschu-shampiona
За трета поредна година „Чардафон Б“ трябваше да играе срещу шампиона
„Б“ отборът на „Чардафон“ отпадна от турнира за Купата на ББЛ след загуба на осминафиналите от шампиона на лигата „Хебър“ (Пазарджик).

Двубоят се игра в „Арена Ботевград“ и завърши при резултат 74:100 точки.

Съставът от Пазарджик очаквано доминираше в мача. Актуалният

носител на трофея за 2020-та спечели и четирите части, съответно със 17:23, 26:28, 18:25, 13:24.

Играещият треньор Антонио Станков беше най-резултатен за „Чардафон Б“ с 24 точки, 5 борби и една асистенция. „Бих казал, че това беше един добър мач за нас спрямо възможностите ни. Ние сме отбор от Б група все пак, а те - от А група. Момчета от Хебър имат доста опит заедно като отбор и здрави мачове в региона си. Нашите мачове в региона са и по-малко, и не са равностойни. Затова смятаме, че се справихме добре днес. Просто лош късмет в жребия бе за трета година поред да се паднем с шампиона. Поздравяваме отбора на Хебър за заслужената победа и им желаем успех напред в турнира“, коментира младият специалист.

 

Димитър Тодоров реализира 14 точки (5 борби, 3 асистенции), а с 11 борби се отличи Петър Митков. Георги Бързаков бе топреализатор за „Хебър“ с 26 точки, 8 асистенции и 7 борби. Бързаков е бивш състезател на "Чардафон", бронзов медалист с габровския тим при младежите от сезон 2013-2014 година.

 

 

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни