Бъди приятел с природата!

Препоръчана! priroda-1.png
priroda-1.png

Мечтатели с амбиции за утрешния ден!

Основно училище "Ран Босилек"

Намираме се в извънредна ситуация на карантина заради разпространението на COVID-19, която ни налага основно ограничения, свързани с придвижването ни навън. Да спазваме мерките за безопасност е това, за което апелираме, ние вашите учители. Това обаче не означава, че животът ни трябва да спре и да се чудим какво да правим по цял ден. Затова екипът на Проект „Be-Friend with nature“ и учителите ви предлагат възможност да оползотворите свободното си време и да покажете своите творчески заложби.

Скъпи Патиланци, изразете своето Великденско послание със силата на думите, с красотата на четката и боичките, чрез сръчността на ръцете си, чрез полета на вашето въображение! В предизвикателството могат да вземат участие всички ученици от 1 до 7 клас и техните родители. Творете, рисувайте, пишете, бъдете оригинални и смело експериментирайте! Изпращайте ни снимките, есетата, посланията си до 21.04.2020г. на електронната поща на училището: ran_bosilek@mail.bg Материалите ви ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на училището и на страницата на Проект „Be-Friend with nature“ - Еразъм +

Категории:

  1. Великденска рисунка.
  2. Великденска украса.
  3. Великденско кулинарно изкушение – сладки изкушения, домашни козунаци и лакомства, приготвени с много любов в семейството и изпъстрени с най-различни цветове и форми.
  4. Литературно предизвикателство за авторски размисли (проза, поезия, есе, приказка).

Теми : “Великден през моите очи” „Животът, природата, празниците и съдбите на хората“ „Домът не е място, а чувство“

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Образование

Към началото