Арх. Николай Меразчиев e новият зам.-кмет на Община Габрово

<p>Арх. Николай Меразчиев е новият зам.-кмет на Община Габрово, който
Арх. Николай Меразчиев e новия

Арх. Николай Меразчиев е новият зам.-кмет на Община Габрово, който ще отговаря за строителството и всички, свързани с него, инициативи.


„Оттук насетне за Габрово предстоят много важни проекти, които след тежката подземна инфраструктура ще имат отношение към естетизацията и специфичния характер на нашия град“ - заяви кметът Таня Христова при представянето на арх. Меразчиев и мотивира необходимостта от попълване на своя екип от зам.-кмет с такива компетенции.
„Не бих приел тази позицията, ако не вярвах, че за града ни има много перспективи. Не бих приел, ако не чувствах в себе си увереност и компетенция. Познавам добре строителната програма на Общината. Черпя енергия и убеденост от дългогодишната си практика на архитект и експерт, но най-вече от емоцията, която изпитвам към нашия град“ - представи своя мотив за поемане на отговорността да стане зам.-кмет на Общината арх. Меразчиев. Той заяви, че има намерение да обедини професионализма на много хора за постигане на нещо добро и ще разчита на екипния принцип, на който вярва.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни