адрес "100 вести": Докога ще живеем без канализация в кв. Войново?

Пенка Пенчева, кв. войновоЖивея от пет години в наследствена къща
адрес "100 вести": Докога ще ж
Пенка Пенчева, кв. войновоЖивея от пет години в наследствена къща в квартал Войново и постоянно се сблъсквам с неуредиците му. Но чашата на търпението прелива, когато ставаш виновен и искат да те глобяват по сигнал на някой съсед затова, че няма мръсен ка

 На мен не ми е приятно, че след поставяне на пречиствателна станция на дома ми изпълнителят изведе тръбата в канавката с цел като се направи мръсен канал да се включи тръбата в него.
Последната молба от гражданите на квартала е от 10 декември 2010 година към тогавашния кмет Сираков. И след това нищо. Щом като сме квартал на Габрово, нямаме ли право поне да имаме мръсен канал, защото колкото и сигнали да получавате, на всички отпадъчните води са в канавките или някъде, където също замърсяват природата. 
Не ме връщайте в минали векове, когато нужниците бяха на двора, хората се къпеха по един път в месеца и си викаха „честита баня!“. Не е ли срамно и плачевно да ни задължавате да правим септични ями, когато единственото решение е обща канализация за квартала - има толкова много съвременни възможности да се изгради такава.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото

Следвай ни