14-годишните на "Чардафон - Орловец" първи в зона "Мизия"

14-godishnite-momcheta-na--CHardafon-Orlovets--veche-se-spravyat-s-konkurentsiyata-na-silnata-zona--Miziya-
14-годишните момчета на "Чардафон-Орловец" вече се справят с конкуренцията на силната зона "Мизия"

    С поредни две победи приключиха сезона в група „С“ на Североизточната конференция 14-годишните баскетболисти на „Чардафон-Орловец“.

    С поредни две победи приключиха сезона в група „С“ на Североизточната конференция 14-годишните баскетболисти на „Чардафон-Орловец“. Това по същество е старата зона „Мизия“, а точките, спечелени в събота в Горна Оряховица, отредиха на водените от Антонио Станков момчета безапелационно първо място. Това вероятно ще им даде право да продължат да се състезават в следващата фаза на шампионата, чиято структура през тази година като че ли не е ясна и на измислилата го баскетболна федерация. През есента отборите играха в старите зони, през пролетта - в определени по неясен принцип групи в помпозно наречената Североизточна баскетболна конференция.
    Структурните промени обаче не попречиха на габровци спокойно да стигнат до две победи в Горна, въпреки че ръстово отстъпваха и на двата си съперника. Първо, благодарение на очевидното си технически и тактическо превъзходство, те се наложиха над севлиевския „Раковск

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни