/ Компютри)| Страница: | Новини от stovesti.info

В Габрово се събират най-успелите в IT-сектора

Според организаторите първото издание на Gabrovo Digital Summit е само началото, с което те искат да покажат, че и в малките градове на страната може да се прави сериозен бизнес.

Повече...

Мирослав Начев: „ В съвременния свят е много важен прагматизмът“

Третокурсникът от Техническия университет в Габрово със специалност Компютърни системи и технологии Мирослав Начев получи в навечерието на 24 май не една, а три награди от ректора на университета проф. Райчо Иларионов.

Повече...

Дискусия за предприемаческата среда в региона се проведе в ТУ в Габрово

Габровският Технически университет беше домакин на Градска среща за развитие на предприемаческата среда, организирана от Министерството на икономиката, фирма RobCo SWAT и ТУ. Дискусията се води от Иванина Томова – експерт към Политическия кабинет на мини

Повече...

Калоян Ботев от ПМГ – национален първенец по физика

Калоян Ботев от ПМГ – национален първенец по физика Ученикът Калоян Боянов Ботев от десети клас на Природоматематическа гимназия "Акад. Иван Гюзелев" е лауреат на Националния кръг на олимпиадата по физика, проведен в град Разград от 10 до 12 април.

Повече...

Кметът на Трявна поздрави автора на снимката от Фейсбук-страницата на ЕК

Кметът на Дрявна инж. Драгомир Николов изпрати написан с калиграфски шрифт поздравителен адрес до Емилиян Илиев Иванов, автор на снимката, която от 27 януари 2015 г. краси профила на Европейската комисия в социалната мрежа Фейсбук.

Повече...

CodeWeek в Математическата за втора поредна година

„Програмирай - превърни идеите си в реалност“ е мотото на Европейската седмица на програмирането, която се проведе за втора поредна година от 11 до 17 октомври в Природоматематическата гимназия.

Повече...

Следвай ни